Ostatnia aktualizacja: Listopad 2, 2026
Jak ograniczyć widoczność użytkowników?
Domyślnie każdy widzi, kto jest na urlopie, we wszystkich działach. Włącz dodatek Menedżer widoczności, a każdy użytkownik będzie widział tylko urlopy ze swojego działu lub wyłącznie własne urlopy.
Jak działa Menedżer widoczności
Po włączeniu Menedżera widoczności użytkownicy będą widzieć tylko urlopy we własnym dziale:
Jeśli potrzebujesz pomocy w konfiguracji działów, zobacz: Jak edytować informacje o dziale?
Konfiguracja
- Przejdź do panelu Vacation Tracker: app.vacationtracker.io/signin.
- Po lewej stronie kliknij Ustawienia przestrzeni roboczej → Dodatki.
- Kliknij kartę Menedżer widoczności. Jeśli ma status Nieaktywny, najpierw kliknij Potwierdź w oknie Subskrybuj dodatki.
- Na stronie Ustawienia widoczności ustaw opcję Ogranicz widoczność dla użytkowników na Tak.
- Pojawi się lista rozwijana Użytkownicy mogą zobaczyć. Wybierz zakres widoczności:
- Kliknij Zapisz.
Co dalej?
Rezygnacja z subskrypcji automatyzacji Ustawianie okresu wyprzedzenia dla wniosków urlopowych Ograniczanie długości urlopów użytkownikówAdministratorzy i zatwierdzający: skontaktuj się z nami przez czat na żywo od poniedziałku do piątku w godz. 9:00–17:00 (EST) lub napisz do nas w dowolnym momencie na adres hello@vacationtracker.io.